THERMOWATT KFT. AZ ASTANAI VILÁGKIÁLLÍTÁSON

A Thermowatt Kft. sok szeretettel várja az érdeklődőket a 2017. június 10-én megnyitott EXPO 2017 Astana világkiállításon a magyar pavilonban. Cégünket 2017. július 2-ig találják meg a Kazah fővárosban.  

 

       

Az EXPO-ról készült teljes galériát a képekre kattintva tekintheti meg.

 

Az Expo fő témája a Jövő energiája, “Energy of the Future”, szimbóluma a világ legnagyobb teljes gömb formája, ahol a Kazahsztáni pavilon kapott helyet.

A kiállítás teljes területe 174 hektár, ahol megtalálhatóak a nemzeti és nemzetközi pavilonok, több mint 100 ország képviselteti magát, köztük Magyarország is. Közel 5 millió látogatóra számítanak a Kazah fővárosban.

A több mint 400 nm-es magyar pavilont 2017. június 10-én délután nyitották meg ünnepélyes keretek között, ahol Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is beszédet mondott.

 

A magyar pavilon megnyitójáról készült videó-összeállítás itt tekinthető meg:

 

 

További részletek az EXPO hivatalos honlapján találhatók: https://expo2017astana.com/en

http://www.astanaexpo2017.hu/

 

 

 

 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.