THERMOWATT ELŐADÁST TART A BWS 2016 EXPO INNOVÁCIÓS NAPJÁN

2016. november 28-30. között ismét megrendezésre kerül a Budapesti Víz Világtalálkozó (BWS 2016, http://www.budapestwatersummit.hu/). 117 országból közel 1800 résztvevő és 600 Szakkiállítás látogató regisztrált. A konferencia három napján állam- és kormányfők, miniszterek, nemzetközi szervezetek magas rangú tisztviselői, az üzleti és tudományos élet szereplői, valamint a civil társadalom képviselői vitatják meg a víz, szanitáció és fenntartható vízgazdálkodás legjelentősebb kérdéseit.

 

A BWS társeseményeként Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállításra is sor kerül (http://www.budapestwatersummit.hu/vilagtalalkozo/vizipari-szakkiallitas/). Az esemény Innovációs Napján, november 29.-én, a Szakkiállítás betekintést kíván adni a legjelentősebb vízipari újításokba az innováció, a versenyképesség és a technológia jegyében. A Szakkiállítás szervezői – a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Magyar Vízipari Klaszter – BWS 2016 Szakkiállítás Vízipari Innovációs Díj megalapításáról is döntöttek, melyet majd az Innovációs Nap záróeseményeként fognak átadni a kiérdemelt cégnek.

 

Kiss Pál, a THERMOWATT Kft. ügyvezető igazgatója, is prezentációt fog tartani ezen a tekintélyes eseményen november 29.-én 15:45-től a hulladékhő innovációs felhasználásáról és a szennyvízből visszanyert hulladékhő hasznosításáról.

Kiállítóként is jelen leszünk a Magyar Nemzeti Kereskedőház standján a 10-es szám alatt. Szeretettel várunk minden érdeklődőt kedden 9:00 és 18:00 között, valamint szerdán 9:00 és 16:00 között                   

                                                                

    

 

Hasznos linkek:

Innovációs Nap programja - http://www.budapestwatersummit.hu/data/images/Program_2016/EXPO_Inno_program.pdf

Kiállító térkép - http://www.budapestwatersummit.hu/data/images/EXPO/BWS_Expo_map_v21_kis.pdf

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.