Nemzetközi fejlesztések

Nemzetközi fejlesztési stratégiája keretében a Thermowatt Kft. rendszeresen részt vesz a potenciális célországokban rendezett konferenciákon, szakmai kiállításokon.

E célkitűzés részeként, francia partnerünkkel, az ENERLIS Sarl.-el közösen vettünk részt 2018 novemberében a franciaországi Lyon városában megrendezett POLLUTEC kiállításon, mely a világ egyik legjelentősebb környezetvédelmi szakkiállítása.

2019. február végén a Lengyel Hőszivattyú Szövetség meghívásának tettünk eleget Kielce városában megrendezett PORT PC kiállításon és konferencián, ahol Kiss Pál ügyvezető igazgató előadást tartott a magyarországi tapasztalatokról.

 

 

 

Márciusban az Isztambulban megrendezett REW Isztambul kiállításon jelentünk meg, a részvételre HEPA (Magyar Export-promóciós Ügynökség) szervezésében és támogatásával került sor.

 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.