MALAJZIAI NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁSON MUTATKOZOTT BE A THERMOWATT KFT.

Az IGEM 2016 (http://www.igem.my/home/index.php) 2016. október 5-8. között került megszervezésre, ahol THERMOWATT Kft. a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal megosztott standon jelent meg. Az idei a 7. IGEM kiállítás és konferencia volt, amely "Zöld üzleti világ a fenntarthatóságért" témával a következő szektrorokra koncentrálódott: zöld energia, zöld közlekedés, zöld épület, hulladék menedzsment és technológiák, tiszta víz menedzsment és technológiák.

A 2016. évi IGEM kiállítással és konferenciával Malajzia a Dél-Kelet ázsiai régió zöld technológiai központja státusz megerősítését célozta meg.

 

Thermowatt Kft. és MNKH Zrt. standja

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.