EU BUSINESS AVENUES 2015 ÉVI PROGRAMJÁVAL THERMOWATT SZINGAPÚRBAN ÉS VIETNÁMBAN JÁRT

 

Európai Uniós társfinanszírozott program keretén belül pályázatával THERMOWATT Kft. elnyerte annak lehetőségét, hogy részt vegyen a 2015. június 15-20. között Szingapúrban és Ho Chi Minh Cityben, Vietnámban megrendezésre került Business Mission héten.

 

Az EU Business Avenues program fő célja, hogy innovatív víz és környezet/hulladék gazdálkodási technológiákkal rendelkező európai KKV-k számára olyan egyedi lehetőséget teremtsen, melynek köszönhetően termékeikkel, szolgáltatásaikkal bemutatkozhatnak releváns Dél-Kelet ázsiai szereplők előtt. A program részeként a kiválasztott cégeknek kínált kiállítási, előadási és egyedi tárgyalási lehetőségek (szervezett B2B találkozók) a távol-keleti piaci belépés támogatását, valamint az EU és Dél-Kelet Ázsia közti üzleti kapcsolatok erősítését szolgálta.

THERMOWATT ez úton is köszöni, hogy megkapta ezt a lehetőséget – a rendkívül sikeres távol-keleti üzleti út során kiemelkedően sok értékes információval valamint kapcsolatokkal gazdagodott, elindíthatta első projekt-előkészítéseit.

Az eseményről készült fotók megtekinthetők a Galériákban .

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.