AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG ENERGIA UNIÓ ROADSHOW-JA AZ EGYIK THERMOWATT RENDSZERT IS ÚTBA EJTETTE

 

„Az energia kidobása helyett hulladékból energia készül” – címezte találóan Maroš Šefčovič, az Európai Bizottság alelnöke azon blog-bejegyzését amelyet az „Energy Union Tour” Budapesti állomása (2015. június 16.) során tett látogatásáról írt. Az Energy Union Tour alapvetően arra szolgál, hogy az alelnök úr személyes látogatásával az Energia Unió fogalmát és a kérdés fontosságát minden tagállammal jobban megismertethesse.  

 

Az energiahatékony fejlesztések példájaként a MOM Kulturális Központban üzemelő szennyvízhőt hasznosító THERMOWATT rendszer is bemutatásra került a látogatás során. Arról, hogy társfinanszírozás (EU + önkormányzati finanszírozás) keretein belül megvalósításra kerülhetett egy a kiemelkedőbb energiahatékonyság elérését szolgáló újszerű, smart fűtő-hűtő rendszer kiépítése az alelnök úr a következőt nyilatkozta: „Intelligens, egyszerű és rendkívül hatékony!” 

THERMOWATT csapat rendkívül büszke arra, hogy lehetősége nyílott megismertetnie az Energy Union Tour delegációját rendszer megoldásával valamint hogy ennyire elismerő szavakat kaphatott Šefčovič úrtól.

 

Értekezés a rendszerről (jobbról balra: Maroš Šefčovič, Európai Bizottság alelnöke; Zoltán Pokornyi, 
XII. ker. Hegyvidéki Önkormányzat polgármestere; Dombrovszky Marcell, Thermowatt Kft. műszaki vezetője)

Az eseményről készült galéria a képre kattintva érhető el.

 

Bővebben a látogatásról és az Energy Union Tour részleteiről: http://ec.europa.eu/commission/2014-2019/sefcovic/blog/instead-energy-going-waste-waste-going-energy_en

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.