M1 Zöld Tea című műsor

Az MTV1-en sugárzott külső gyártású műsor, a Zöld Tea c. környezetvédelmi magazin egy heti rendszerességgel jelentkező ökomagazin, melynek 26 percében egy adott fő téma 4-5 altémájával foglalkoznak.
Azon műsor keretében, melyben a „Miként lehet hulladékból energiát kinyerni?” kérdésre keresték a példákat a pécsi biomassza erőmű (Pannonpower) valamint a Rákospalotai Hulladékégető mellett bemutatásra került a Thermowatt technológia, a szennyvízből kinyerhető hő hasznosításának módja is.

Médiatárból itt megtekinthető a Zöld Tea 2014. április 5.-i műsora, amelyben Kiss Pál ügyvezető úr bemutatja a MOM Kulturális Központot fűtő/hűtő szennyvízhőhasznosító rendszert.
 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.