Partnerkapcsolat

Kiknek  hasznosítható ez az energia?

  • olyan szektorok, beruházók és üzemeltetők használhatják jól ki a THERMOWATT technológiáját, ahol a működés és működtetés nagy energiafogyasztással jár. Ilyenek a közintézmények, kórházak, nagy gyógyászati központok, termálfürdők, sportlétesítmények, data centerek, bevásárló központok, szennyvíz-telepek, iskolák, irodaházak.
  • a technológia olyan működési hőt is hasznosít, amely egyébként kárba veszne. Ilyen például a nagyvárosi metrókban és a termelő üzemekben keletkezett hő.
  • a technológia optimális felhasználói: nagy ingatlan beruházók és üzemeltetők, facility management cégek, önkormányzatok, közlekedési infrastruktúra beruházók, termelő üzemek

A cég tradicionális partnerei szakmai szervezetek, műszaki és környezetvédelmi szakemberek, valamint gép beszállítók, kivitelezők.

A THERMOWATT Kft. a hőforrás biztosítását a partnerekkel (szennyvízkezelő cégekkel, viziközmű társaságokkal) kötött hosszú távú szerződéseken keresztül garantálja.

 

Nemzetközi kapcsolatok

A Thermowatt Kft. a magyar piacon folytatott 6 éves eredményes tevékenysége során elegendő szakmai felkészültséget, tervezési és kivitelezési gyakorlatot, valamint bizalomépítő referenciát halmozott fel, hogy a siker reményében terjeszthesse ki tevékenységét az európai térségre.

A nemzetközi terjeszkedésnek fontos terepe a jelentős szakmai konferenciákon, kiállításokon való megjelenés és aktív részvétel. Ezek a fórumok adták a kiindulást a cég és energiatermelő eljárása széles körű megismertetésére. Ma számos európai, ázsiai, közel-keleti szakmai és üzleti szereplővel van a cégnek kapcsolata. Az amerikai, távol –keleti és az ausztrál piac is egyre nagyobb érdeklődő a szennyvíz- és hulladékhő hasznosítás technológiája iránt.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.